tiistai 23. elokuuta 2016

Pinssien tekoa


Rotary vaihtarit saavat ennen vaihtoon lähtöä oman rotary takin joihin he keräävät pinssejä vaihto vuoden aikana. Titenkinhän Rotary takkien väri voi vaihdella oman maan mukaa. Oma Rotary takkini on tumman sininen lähes musta ja se on varmaan rotary takeissa kaikkein yleisin väri.

http://sites.psu.edu/mjholmes/wp-content/uploads/sites/4941/2013/10/meeting072506-2.jpg

Tälläisenä haluan nähdä oman takkini, kun palaan takaisin Suomeen!

Monesti valmiit pinssit maksavat paljon, joten päätin tehdä ne itse. 
Ensimmäiseksi piti vain hankkia pinssi tarvikkeita. Niitähän sitten saatiin tilattua netistä ja paljon, mutta lopulta ne jäivät lojumaan kaappien perälle joksikin aikaa.


Lopulta sitten aloitin äitini kanssa tekemään pinssejä. Suuri kiitos hänelle siis!
Löysimme vanhoja markkoja ja pennejä joista sitten päätimme tehdä pinssejä.Niistä tuli omasta mielestäni lopulta todella kivoja!


Myös puolisäni osallistui pinssien tekemiseen. Hän leikkasi puusta Suomen mallisia kappaleita ja maalasi niihin Suomen lipun värit. Rakastan näitä pinssejä ja ne ovat mielestäni todella hienot. Sain myös näitä suloisia Angry Birds pinssejä!


Ja vielä näidenkin jälkeen pitäisi saada tehtyä pinssejä lisää! Tällä hetkellä minulla on niitä jotain yli 50 ja olisi hyvä, että pinssejä olisi vähintään se 100. Niitä voi sitten tarpeen tullen tehdä lisää.
Muutenkaan lähtööni ei ole paljon päiviä jäljellä ja odotan innolla, että pääsisin jo lähtemään.
Tj 10

Hilla

1 kommentti: