maanantai 13. maaliskuuta 2017

Valencia!

Pari viikonloppua taaksepäin eli 25.2-27.2 vietin Valenciassa muitten oman piirini (D2203) vaihtareiden kanssa. Lauantai aamuna noin 12 aikaa lähdimme Klubini vaihtareiden kanssa kohti Valenciaa, joka busilla on vain 2 tunnin päässä. Päästyämme sitten Valencian bussiasemalle pääsimme tapaaman muutamia vaihtareita, jonka jälkeen lähdimme hosteliin jossa yöpyisimme viikonlopun ajan ja siellä sitten päästiin taas tapaaman vanhoja sekä uusia tuttuja, koska tammikuun lopulla Espanjaan saapui Austraalia laiset vaihtarit. Kävimme viemässä tavarat omiin huoneisiimme ja tämän jälkeen lähdimme kävelemään Valencian keskustassa.


Parin tunnin jälkeen kiipesimme yhden valencian kirkon kello torniin ja näkymät olivat aivan uskomattomat. Portaita kyllä oli sellaset 200 mutta oli sen arvoista. Sen reissun jälkeen kävelimme taas lisää, mutta menimme katsoomaan isoa ilotulista joka on normaalia Valenciassa ainakin näin fallojen aikaan. Ilotulisten jälkeen siirryimme hostelille ja vietimme sillä aikaa muitten vaihtareiden kanssa yöhön asti.
Seuraava päivä oli aika lailla samanlaisia kuin Lauantaina. Päämääreisesti kävelyä. Kuitenkin menimme bussilla  Ciutat de les Arts i de les Ciències eli valencian  taide- ja tiedekeskuseen ,jossa on myös kuvattu Disneyn Tomorrowland elokuva. Tämän jälkeen siirryimme sitten aivan vieressä olevaan Akvaarioon, joka oli aivan eriluokkaa ku mitä suomessa. Pääsin näkemään eläimiä joita en ole ikinä ennen nähnyt kuten Pingviinejä!


Akvaario reissun jälkeen lähdimme kävelemään takaisin hotelille päin katsomaan toista ilotulista, mutta päiväs aikaan. Periaatteessa ilotulituksesta ei nähnyt mitään, koska se oli päiväs aikaa, mutta kyseessä oli melkeinpäin vain sen kuuleminen. Tämä on myös perinne Valenciassa. Ja tämän jälkeen lähdimme takaisin hostelille syömään, jonka jälkeen meillä oli vähän aikaa vapaa-aikaa.


 Kaikki vaihtari pojat + yksi Rotex

 Osa vaihtari tytöistä

Vapaa-ajan jälkeen lähdimme metro asemalle ja sieltä satamaan ja sen jälkeen kävimme Valencian rannalla joka oli aivan sataman vieressä ja takaisin hostelille, jossa meitä odotti Lounas ja lounaan jälkeen meillä oli Carnevaali juhlat!
Ja sitten viimein oli Maanantai ja lähtö takaisin kotiin.

Viikonloppu oli aivan mahtava ja oli ihanaa nähdä vanhoja vaihtari kavereita joita ei ole tullut nähtyä vähään aikaan. Tämä oli yksi unohtumattomista viikonlopuistani täällä Espanjassa vaihdon aikana ♥

Hilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti