lauantai 17. joulukuuta 2016

Aika lentää äkkiä

No tänne ei nyt ole vähään aikaan tullut päivitelty oikein mitään, kun toisaltaa mitään sen erikoisempaa ei oo ehtiny tapahtua näiden ns. puolen toista kuukauden aikana.

Marraskuu kului todella hitaasti ja muutenkin Marraskuu oli tähän mennessä pisin koulu kuukauteni täällä. Eikä senkään takia oikein ehtinyt mitään tekemään ainoastaan hengailemaan välillä kavereiden kanssa ja tekemään muuta pientä kiva, kuten vaikka yksi viikonloppu kävin Host perheeni kanssa elokuvissa katsomassa Dr.Strange:n espanjaksi. Ja omaksi ilokseni ymmärsin ehkä juuri ja juuri 60-70% mitä elokuvan aikana tapahtui. Parempi sekin kuin ensimmäinen kertani elokuvissa host perheeni kanssa, jolloin en ymmärtänyt mitään.

Marraskuun loppupuolella "vitettiin" kiitospäivää ja tästä syystä Rotaryt olivat järjestäneet Thanksgivin dinnerin piirin 2203 vaihto-oppilaille. (Eli oma piirini). Itse tapahtuma alkoi vasta kahdeksan jälkeen illalla, mikä on tietenkin täysin normaalia Espanjassa jossa päivällinen syödään vasta todella myöhään. Kuitenkin illallinen oli todella mukava varsinkin kun pääsi tapaaman vaihto-oppilas kavereita joita viimeksi tuli nähtyä Madridissa orientaatio leirillä.

Loppujen lopuksi sekin hetki oli nopeasti ohi. Kuitenkin ennen illallisen päättymistä kaikkien paikalla olevien vaihto-oppilaiden kuului esittäytyä muille paikalla olijoille Espanjaksi. Meidän piti kertoa nimemme, mistä olemme kotoisin, missä asumme nyt ja viimeiseksi mistä olemme kiitollisia. Omalla vuorollani annoin kiitosta Rotareille mahdollisuudesta olla vaihdossa ja tietenkin kaikille kavereilleni, joihin olen tutustunut täällä. 
Ja lopulta ennenkuin lähdin kotiin otin ystävieni kanssa muutamia kuvia ja kävin halaamis kierroksen kavereideni kanssa varmaan kolmesti ennenkuin lopulta lähdimme. Jälkeenpäin sain kuulla oman klubini rotarilta, joka oli paikalla, että oman puheenvuoroni aikana kaikki olivat olleet "Hän puhuu todella hyvää espanjaa." Ja tunsin itseni todella ylpeäksi vaikka itse tilanteen aikana olin aivan paniikissa :D Kotiinhan sitte lopulta pääsin noin. Puoli kahden aikaa ja nukkumaan menin kahdelta. Kaikkein ihanintahan tässä oli se, että seuraava päivä oli Perjantai ja koulua, jonka takia jouduin heräämään 6.30... Mutta loppujen lopuksi kaikki meni hyvin.

w
D2203 vaihtareitaJoulukuun ekan viikon aikana ei myöskään ole tapahtunut mitään sen kummempaan. Kuitenkin ns. Joulukuun ensimmäisen kokonaisen viikonaikan sain itselleni kaksi vapaapäivää koulusta Espanjalaisten juhlien taki (6.12 Día de la constitución española & 8.12 Día de la inmaculada). Hyvällä tuurilla minulla sattui olemaan vapaapäivä Suomen itsenäisyyspäivänä ja minulla oli kokopäivä aikaa miten saisin katsottua Yle Areensa Linnan juhlat ja lopulta se päättyikin hyvin. Varsinkin kun sain itselleni kaksi seuralaista Skypen kautta katsomaan kanssani Linnan Juhlia. Toinen Suomesta ja toinen Amerikasta, joka kuitenkin lopetti juhlien katsomisen lyhyeen.Loppuviikko meni sitten siinä, mutta kuitenkin Lauantaina vietettiin Deniassa La Nit de la Llum tai toisin sanoen Noche de la Luz. Eli ympäri kaupunkia kaikkialle oli sytytetty kynttilöitä ja paikalla oli paljon ihmisiä ja toimintaa oli paljon. Itse olin paikan päällä Rotary edustuksissa muutaman tunnin ja lopulta noin. 11 jälkeen ystäväni tulivat hakemaan minua syömään ja myöhemmin hengailin heidän kanssaan jonkun aikaa kunnes lähdin kotiin nukkumaan.
Täältä näkee hyvin kuvia tosta La nit de la llum tapahtumasta kun itse en oikein päässyt kuvailemaan Edustus tehtävien takia.
http://www.denia.com/la-nit-la-llum-da-pistoletazo-salida-la-navidad-denia/01-nit-de-la-llum-2016-fuente-fora-mur/#main
Perjantaina sitten kävin host äitini kanssa Rotarien järjestämässä Piano konsertissa. Kyseessähän oli aivan pieni konsertti, jonka olivat järjestäneet oma klubini ja lähiseudulla oleva toinen klubi. Kyseessä oli siis ensimmäinen kerta kun olin missään tuollaisessa ja pakko sanoa, että pidin siitä todella paljon. Ja soittaja oli omasta mielestäni erittäin taitava.Ensi viikolla on sitten viimeinen koulu viikko ja alkaa muutaman viikon mittainen joululoma.
 


Hilla

1 kommentti: